Over Mij

Nederlander, opgegroeid in Eindhoven, ik woon in de V.S.  maar kom regelmatig naar Eindhoven en heb meerdere klanten in de regio.

Noodzaak is de moeder van de vindingrijkheid

Die wijsheid van Plato is zeker op mij van toepassing. Het vak webdesigner en marketingdeskundige heb ik nooit bewust gekozen. Ik heb er wel bewust voor gekozen eigen baas te worden.

Allereerst door hier in de V.S. een schildersbedrijfje te beginnen, daarna o.a. een windsurfbedrijf en een Ebay winkel. Pas na veel vallen en opstaan begon ik serieus met websites maken en te werken als online marketingspecialist.

Hans-webdesigner-Eindhoven

Van marketing tot webdesign

Marketing kwam eerst. Klanten werven voor mijn schildersbedrijfje. Daarna natuurlijk ook voor mijn windsurfbusiness. Pas toen ik herenkleding ging verkopen online, ontstond de noodzaak me ook te verdiepen in webdesign en internetmarketing.
 
Tijdens de economische crisis van 2008 wilden veel servicebedrijven ineens een website laten maken. Via Google klanten werven werd terecht gezien als de oplossing. Door mijn ervaring als webdesigner en mijn achtergrond in marketing was ik inmiddels deskundig genoeg om daarbij te kunnen helpen.

Naam
astrix
Webdesigner Eindhoven maar wonende in de V.S.?

Ja, omdat ik als webdesigner me voornamelijk richt op de regio Eindhoven. Ik ben daar opgegroeid en ben vertrouwd met de plaatselijke omgeving.

astrix
"Ieder nadeel heb zijn voordeel"—Johan Cruijff

Mijn locatie lijkt een nadeel, maar door het tijdsverschil ben ik 's middags én ‘s avonds bereikbaar. Handig als u uw werkdag niet wilt onderbreken.

astrix
Contact onderhouden via Skype of WhatsApp

Goede en snelle communicatie is onontbeerlijk. Ik beantwoord altijd zelf de telefoon, en op elk appje wordt snel gereageerd (weekdagen én weekends)