Mooie website laten maken?

U wilt "een mooie website laten maken". Maar is 'mooi'  nu wel het belangrijkste aspect waaraan een nieuwe website moet voldoen?

Ik maak mooie websites, maar dat is secundair

Uw website is niet alleen uw 'uithangbord', maar uiteraard ook het middel waarmee u uw bedrijf, product of service aan de man hoopt te brengen. Een mooie website laten maken helpt daarbij, maar alleen als deze volledig in dienst staat van het uiteindelijke doel, uw 'waren' overtuigend aanprijzen en verkopen.
 
Eenvoudig principe niet? Toch komen veel kleine bedrijven ongeïnspireerd over, met ongeloofwaardige slogans en dooddoeners zoals, 'hoogste kwaliteit', 'redelijke prijzen', "vakwerk', etc. Alleen 'mooi' is dus niet voldoende.

36-iPadiPhone.png

Een mooie website, op tablet en mobiel

Dat een website ook mooi is, ook op verschillende schermgroottes is belangrijk. Bij kleinere schermen komt soms de helderheid van de boodschap en de duidelijkheid van de navigatie in het gedrang.

Mooie websites maken voor kleine bedrijven

doe ik graag. Ik weet wat het is een bedrijf te runnen, dat heb ik zelf jarenlang gedaan. Wat webdesign en marketing betreft, is er weinig verschil tussen een tegezetbedrijf en een kunstschilder. Iedreeen wil een mooie website die nieuwe klanten genereert.

Ik heb dat altijd met veel plezier gedaan, maar sinds een paar jaar werk ik bijna uitsluitend voor BlueSky Global, een bedrijf dat industriële machines verhuurd. Leuk werk, en het dwingt me op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en marketing. Maar ik ben inmiddels in rustiger vaarwater terecht  gekomen en ik wil me nu weer meer gaan richten op Nederlandse bedrijven.

vloertegels
VLOERTEGELS AAN HUIS
kunst-website
KUNST MARKETING
delhey-stucadoors-for-websiteetc
STUKADOORSBEDRIJF
2website-laten-maken-Eindhoven-BS-best (1)
LUCHT FILTRATIE MACHINES
wesiteetc-gallery
WEBDESIGNER
5 website-laten-maken-Eindhoven-echthout (1)
VLOEREN INSTALLATEUR
mietf2
APP DEVELOPER
3a-website-laten-maken-van-hoof-(1)
VAN HOOF SCHILDERS
4 website-laten-maken-Eindhoven-2-br (1)
2BROERS4RECHTERHANDEN
website-laten-maken-ehv
COVID VENTILATIE